Om O.A. Tobiason Byggservice

Vi ingår i Alveus-koncernen tillsammans med våra systerföretag Byggnadsfirman O.A Tobiason, Kålltorps Glasmästeri, Svenska Kvalitetsställningar, Askim Bleck & Plåt och Alveus RM. I vårt nätverk har vi en gedigen erfarenhet av renovering och underhåll. I över hundra år har O.A. Tobiason restaurerat, renoverat och vårdat Göteborgs fastigheter. Efter ett stadigt ökat behov bland kunder och samarbetspartners av en bred och pålitlig byggservicefirma beslutade vi oss för att låta O.A. Tobiason Byggservice stå på egna ben.

 

Hos oss på O.A. Tobiason Byggservice hittar du branschens kunnigaste hantverkare. Precis som vårt systerföretag, O.A. Tobiason, förenar vi gammal byggnadskonst med ny teknik. Oavsett om det är en anpassning av ett tidstypiskt kök, ett golv som ska läggas i en lägenhet med sättningar, en okulär fasadkontroll eller en akut skada som behöver fixas direkt så ser vi, med skicklighet och kunnande, till att resultatet blir det allra bästa.

I vår organisation har vi duktiga hantverkare inom finsnickeri, byggnation, murning, byggnadsplåtslageri, glasmästeri och fönsterhantverk. Vi har även ett brett nätverk med pålitliga och kompetenta samarbetspartners inom till exempel måleri, VVS, plåt och el.

En stor anledning till vår framgång är vår platta företagsstruktur. Ansvaret för att göra ett bra jobb gäller från företagsledningen ut till varje enskild hantverkare. Hos oss har varje anställd möjlighet att utvecklas och gå vidare till nya utmaningar inom företaget. Vi vet att den praktiska erfarenhet som hantverkare besitter är en ovärderlig tillgång i rollen som arbetsledare eller projektledare. Med engagerad personal och bra rutiner bevarar vi all kunskap och tar erfarenheter med oss in i nya projekt.

Resultatet av vår filosofi har blivit en organisation som lär sig snabbare, levererar exceptionellt hantverk till kunderna, och ett stort gäng glada hantverkare som älskar sina jobb och stannar länge.

Vi är ett systerföretag till Alveus RM, Byggnadsfirman O.A Tobiason, Kålltorps Glasmästeri, Svenska Kvalitetsställningar samt Askims Bleck & Plåt och vi ingår allihop i Alveus-koncernen.

ISO-certifieringar och policys

Vårt ledningssystem är certifierat och uppfyller kraven för kvalitet (ISO 9001:2015), miljö (ISO 14001: 2015) och arbetsmiljö (ISO 45001:2018).